Denk vooral niet dat u voor een inloopkast of dressing steeds een slaapkamer moet opofferen. Bij Creatief Wonen produceren we naast de populaire ensuite dressings namelijk ook inloopkasten voor beperkte ruimtes.

Dressings kunnen in afzonderlijke ruimtes worden geplaatst (bijvoorbeeld tussen de slaapkamer en de badkamer), maar u kan ook evengoed IN uw slaapkamer een inloopkast Iaten maken. We hebben een bijzondere voorliefde voor projecten die een stevige uitdaging bieden qua ruimte-optimalisatie. Zelfs voor de meest onbereikbare plekken, zoals bijvoorbeeld de ruimte onder een schuin dak, weten wij een praktische oplossing te bedenken.

Eens het ontwerp voor de nieuwe dressing klaar is, gaan we in ons atelier aan de slag om de kasten, de legplanken en de accessoires perfect op maat te fabriceren. Zo kunnen we uw inbouwkasten vlot installeren en heeft u een ingebouwde kast die naadloos aansluit op de muren en het plafond.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Dressings op maat, daar horen accessoires bij!

Wenst u een dressing met een schuifdeur of verkiest u een inloopkast zonder deur? En behalve stevige legplanken en kledingrails spreken andere kastaccessoires u mogelijks ook wel aan? Wat denkt u bijvoorbeeld van uittrekbare legvlakken, zelfsluitende lades, garderobeliften, schoenenlades, dassenhouders en broekenhouders?

Er zijn heel wat keuzes te maken wanneer we dressings op maat ontwerpen, maar elk detail telt! Wij willen dressings afleveren die echt praktisch zijn en waar onze klanten graag in vertoeven en daarom vinden wij het erg belangrijk om het ontwerp helemaal af te stemmen op uw wensen, gewoonten en op uw garderobe.

Of een dressing op maat ook past binnen uw budget?

Bij Creatief Wonen maken we maatwerk dressings naar ieders budget. Dankzij onze ruime keuze aan materialen en afwerking kan u helemaal zelf bepalen hoe uw inloopkast er gaat uitzien en bepaalt u ook in grote mate de kostprijs.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak in onze showroom en breng uw grondplan, afmetingen en enkele foto’s mee. Wij zullen dan met plezier een eerste ontwerp voor u uittekenen en u meteen een vrijblijvend prijsvoorstel bezorgen.

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer