Scheidingswanden zijn populairder dan ooit in de hedendaagse interieurarchitectuur en dat is volstrekt begrijpelijk. Een scheidingswand is namelijk een knap uitziende, maar ook relatief eenvoudige manier om ruimtes op te delen zonder in te boeten aan het gevoel van ruimte.

Een vaste wand, zoals een Gyprocwand of een gemetste muur, zal niet alleen de ruimte verkleinen, ze staat ook vaak de inval van natuurlijk daglicht in de weg. Met een scheidingswand, al dan niet met schuifpanelen, hoeft u zich daar geen zorgen in te maken.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Creatief Wonen maken we scheidingswanden volledig op maat van uw wensen. Om de look van de scheidingswand te bepalen heeft u een ruime keuze uit verschillende materialen zoals hout, aluminium, gelaagd glas, gezandstraald glas, lakglas, opalineglas of een combinatie van deze materialen.

En wenst u horizontale onderverdelingen of heeft u liever 1 ononderbroken paneel? In glas of hout dan, of liever in 1 unikleur? Ook op ruimtelijk en technisch vlak zijn er heel wat opties. U kan bijvoorbeeld opteren voor een wand die niet van muur tot muur reikt, maar slechts over een gedeelte van de lengte wordt geplaatst. Deze optie is ideaal om een klein hoekje te verbergen of om ruimtes visueel op te delen.

Verkiest u een scheidingswand met schuifpanelen, dan kan u die hangend of met een onderrail bevestigen. Bij een hangend model blijft de vloer onaangeroerd, al kan voor grotere afspanningen die onderrail wel noodzakelijk zijn om de nodige stabiliteit te genereren. Een vaste plaatsing zonder schuifpanelen is uiteraard ook mogelijk.

Neem een kijkje bij onze realisaties om voorbeelden van verschillende types scheidingswanden te ontdekken of vraag naar de scheidingswanden in het Rimadesio® assortiment.

U heeft niets te verliezen!

Wanneer u langs komt in onze showroom in Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen met uw grondplan, afmetingen en foto’s van de ruimte, stellen we alle juiste vragen om de scheidingswand helemaal op maat van uw wensen te ontwerpen. U krijgt meteen een eerste ontwerpvoorstel te zien en we maken ook ter plaatse een prijsvoorstel. Dat alles is gratis en geheel vrijblijvend uiteraard, dus heeft u niets te verliezen, toch? 

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer