Kan u er ook van genieten om na een drukke werkdag thuis te komen in een sfeervol, praktisch en ordelijk huis? Dan heeft u bij de inrichting van uw woning ongetwijfeld grondig nagedacht over elke interieurbeslissing. Maar heeft u ook al eens een kritische blik op uw kantoorinrichting geworpen? U brengt toch het grootste deel van uw tijd op kantoor door, dus waarom zou uw bureel niet even praktisch, sfeervol en ordelijk mogen zijn als uw woning? Een doordachte kantoorinrichting zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving, het levert ook een aanzienlijke tijdsbesparing op!

Ook al is de ruimte in uw kantoor eerder beperkt, toch kunnen we deze bij Creatief Wonen optimaal benutten om maximale plaatswinst te creëren. Met onze kantoorinrichting op maat kunnen namelijk zelfs de kleinste hoekjes en kantjes als praktische opbergruimte worden benut. En spaart u niet heel wat tijd uit als u niet meer naar het juiste document moet zoeken in de papierstapel, omdat u deze meteen uit de juiste kast kan halen?

Bij kantoorinrichting is vooral een praktische indeling en maximale werkruimte erg belangrijk. Daarom kijken we niet alleen naar extra bergruimte met ingemaakte kasten, we zoeken ook creatieve oplossingen om bijvoorbeeld elektriciteitskabels netjes weg te werken. Kabelgoten zijn een optie, maar waarom niet de elektriciteit IN het werkblad verwerken? Het is perfect mogelijk en uw werkblad zal nog vrij kunnen bewegen of uitgetrokken worden!

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Heeft uw kantoor vooral een esthetische facelift nodig?

Uw bureelinrichting bepaalt voor een groot stuk ook de eerste indruk die uw klanten en bezoekers opdoen van uw zaak. Met professionele kantoorinrichting zorgen we ervoor dat uw kantoor dezelfde klasse en kwaliteit uitstraalt dan de service die u aan uw klanten verleent.

Wanneer we uw werkruimte herinrichten, focussen we zeker op maximale bergruimte, maar ook het esthetisch aspect verliezen we niet uit het oog. Met maatkasten, schuifdeuren en scheidingswanden zorgen we voor een praktische indeling van de beschikbare ruimte en voor de nodige discretie voor uw vergadering.

Alle interieuritems worden bovendien in ons eigen atelier en met de materialen van uw keuze gefabriceerd. Een strakke aluminium look of een sfeervolle kantoorinrichting in hout? Alles is mogelijk!

Ook met beperkte investeringen is opvallende kantoorrenovatie mogelijk!

Voor bureelinrichting houden we trouwens niet enkel rekening met de stijl en het imago van uw bedrijf, maar ook met uw budget. Wenst u een budgetvriendelijke of tijdelijke oplossing om uw kantoor een professionele uitstraling te geven, dan kan u er bijvoorbeeld ook voor opteren om enkel de kastdeuren te vervangen. Met een beperkte investering heeft u zo toch meteen een heel andere look.

Aan de slag!

Benieuwd hoe we uw kantoor praktischer, ordelijker en aantrekkelijker kunnen maken? Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend een ontwerpvoorstel en een gratis prijsofferte te ontvangen. Of neemt u liever eerst een kijkje bij onze eerdere realisaties om inspiratie op te doen bij onze eerdere kantoorinrichting?

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer