Italiaanse klasse, dat is hoe we de Rimadesio kasten, deuren en schuifdeuren het best kunnen omschrijven. Hun producten uit glas en aluminium vallen op door hun hedendaagse vormgeving en door hun technologische perfectie.

Rimadesio respecteert een jarenlange traditie als het op de verwerking van glas en aluminium aankomt en dat ziet u ook aan de kwaliteit van de producten die ze fabriceren. De Rimadesio kasten, deuren en schuifdeuren voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen, ze beantwoorden ook probleemloos aan de strengste Europese regelgevingen. De hoogwaardige Rimadesio collectie biedt zelfs aan de meest veeleisende en kritische klanten, zoals professionele plaatsers en wijzelf, een kwaliteitsgarantie door de jaren heen.

De Rimadesio ontwerpers volgen de ontwikkelingen in de moderne architectuur op de voet en zo past de strakke look van Rimadesio deuren naadloos in elk interieur. Wij zijn alleszins overtuigd van de esthetische meerwaarde en van de kwaliteit van deze topproducten en zijn daarom ook erg fier dat we bij Creatief Wonen exclusief verdeler mogen zijn voor Rimadesio in Mechelen.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer