Heeft u een creatief idee voor originele maatkasten in uw interieur of droomt u wel van extra bergruimte, maar leent de ruimte zich niet echt tot het plaatsen van een standaardkast? Dat is helemaal perfect, want bij Creatief Wonen houden we namelijk wel van een uitdaging.

Wenst u bijvoorbeeld een tv-meubel of een wandkast te plaatsen, maar zit er net een balk in de weg? Geen probleem! Wij bouwen de kast gewoon helemaal op maat zodat we die vlot rond het obstakel heen kunnen plaatsen. Of zou een ingebouwde kast wel handig zijn, maar zorgt de schuine wand voor kopzorgen? Ook daarvoor kan u rekenen op onze expertise.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Altijd een uniek design

Niet alleen de vorm en de ruimte bepalen het ontwerp, maar ook uw eigen creativiteit. Wij werken met verschillende houtsoorten, aluminium, glas en zelfs bamboe en leder. Dus waarom niet een kast laten maken met lederen lades bijvoorbeeld? Zo heeft u een unieke kast die meteen ook een echte eyecatcher wordt in uw interieur!

Welke maatkasten kan u bij ons laten maken?

U kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Maatkasten zijn namelijk onze specialiteit.

  • Diverse interieurkasten:
    tv-meubels, keukens op maat, kasten voor berging,
  • Hal ,afwasplaats, dressoirs …
  • Dressings en inloopkasten
  • Ingebouwde bureelkasten
  • Radiatoromkastingen, winkelinrichting, ….

We kunnen zelfs kasten en meubelstukken die u reeds bezit en die emotionele waarde hebben, integreren in het ontwerp. Na onze meubeltuning past ook dit stuk perfect in het nieuwe interieur.

Bij ons gaat esthetiek nooit ten koste van stevigheid!

Hoe vreemd de vorm of de afmetingen van uw maatkasten ook mogen worden, over de stevigheid van uw maatkasten hoeft u niet te twijfelen. We werken namelijk met plaatmateriaal van maar liefst 28 mm dik en ook de rugplaten zijn met hun 8 mm dikte bijzonder sterk.

Wij zijn er klaar voor!

Een schuine wand, draagbalken of extreem hoge ruimtes? Wij hebben de expertise in huis om maatkasten te plaatsen in elke ruimte. Neemt u zelf maar eens een kijkje bij onze eerdere realisaties om te ontdekken hoe we zelfs kasten van 5,50 m hoog hebben gemaakt!

Wenst u extra bergruimte en heeft u een uitdaging voor ons in gedachten? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen. Wanneer u uw grondplan, afmetingen en enkele foto’s meebrengt, tekent onze interieurontwerper meteen een eerste voorstel uit en ook de gratis prijsofferte zal u vast aangenaam verrassen.

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer