Heeft u een project voor maatwerk kasten, schuifdeuren of scheidingswanden en wenst u optimale plaatsbesparing te combineren met esthetiek? Dan bent u bij CreatiefWonen uit Sint-Katelijne-Waver aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een opmerkelijk ruimtelijk inzicht en komen steevast verrassend uit de hoek met een creatief ontwerp. Maatwerk is niet alleen precisiewerk, het is ook onze passie!

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Wij houden wel van een stevige uitdaging

Bijzondere afmetingen, exclusieve materialen, beperkte ruimtes en schuine wanden schrikken ons niet af. In tegendeel!
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk dat net iets verder gaat!

Gratis 3D-voorontwerp

Aan een plan, afmetingen en enkele foto’s hebben wij genoeg om creatieve oplossingen uit te werken. Tijdens een geheel vrijblijvende afspraak in onze showroom geven we u meteen een visuele impressie van hoe uw ruimte er kan gaan uitzien aan de hand van een 3D-voorontwerp.

Gaan we de samenwerking aan, dan werken we dit eerste 3D-voorstel verder in detail uit. De kosten van een gedetailleerd 3D-ontwerp worden niet aangerekend indien deze gerealiseerd worden!

Gratis opmeting

Maatwerk is precisiewerk. Daarom komen we ter plaatse om een nauwkeurige opmeting uit te voeren. Ook de opmeting voeren we gratis uit.

Productie in eigen atelier

Wij hoeven geen rekening te houden met de productietijden, materiaalkeuzes of levertermijnen van een externe leverancier. Ons maatwerk wordt immers volledig in onze eigen schrijnwerkerij gemaakt! Ons atelier beschikt over de nodige professionele infrastructuur om verschillende materialen te verwerken. U heeft keuze uit onder meer:

  • diverse materialen: melanine , laminaat, dikfineer, massief hout, bamboe,…
  • diverse glassoorten: gezandstraald of opaline glas, lakglas, gelaagd glas, spiegels,..
  • exclusieve luxe materialen: Ieder, hi-macs, inbox, aluminium, …

Van al deze materialen zijn stalen beschikbaar in de showroom. U kan ze dus onmiddellijk samen met het 3D-ontwerp bekijken!

Kom ons vakwerk zelf bekijken

In onze showroom hebben we enkele sfeerkamers ingericht. Zo kan u inspiratie komen opdoen en onze afwerking komen bekijken in een realistische opstelling van een inloopdressing, een slaapkamer en een studio. Op eenvoudig verzoek leiden we u met plezier ook even rond in ons atelier. Zo ziet u ook hoe uw maatkasten met liefde voor het vak en kennis van zaken worden gefabriceerd.

Levering aan huis en vakkundige plaatsing

Maar al te vaak raken kostbare goederen beschadigd tijdens het transport. Dat risico willen wij niet nemen met de artikelen die wij met zoveel zorg hebben vervaardigd. Daarom doen wij geen beroep op externe firma’s om uw kasten thuis te leveren. We brengen ze zelf. Na de plaatsing werpen we nog een kritisch oog op het geleverde werk. 

Let’s keep in touch!

Hout leeft en hoe precies we alles ook hebben opgemeten en geplaatst, soms moet er enige tijd voorbijgaan opdat de kast zich definitief kan zetten. Wij nemen een tijdje na de plaatsing sowieso even contact met u op om te informeren of alles nog naar wens is, maar aarzel niet om zelf contact op te nemen als een bijstelling gewenst is!

Bij Creatief Wonen vinden we het persoonlijk contact met onze klanten ook erg belangrijk. U komt niet terecht bij een groot bedrijf of bij verschillende contactpersonen, maar bij een familiebedrijf waar maximale klanttevredenheid, persoonsgerichte service en duidelijke communicatie centraal staan.

Fan van ltaliaans design?

Bent u helemaal weg van Rimadesio schuifdeuren en kasten? Dan is er goed nieuws! U hoeft enkel het adres van deze meubelmaker in Sint-Katelijne-Waver te onthouden, om in de ruime regio van Mechelen Rimadesio® design producten aan te kopen en te Iaten plaatsen. Creatief Wonen is namelijk de exclusieve verdeler voor dit topmerk in deze regio!

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer