In tegenstelling tot klassieke deuren verliest u met schuifdeuren geen bewoonbare oppervlakte. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met de vrije ruimte die u nodig heeft om een deur te Iaten opendraaien. Zeker wanneer u meerdere deuren op een beperkte oppervlakte zou plaatsen, bieden schuifdeuren daardoor een opmerkelijke plaatsbesparing.

U bent bovendien ook niet gebonden aan de standaardafmetingen zoals bij de klassieke deuren.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Verrassende mogelijkheden

Schuifdeuren kunnen in elke ruimte worden geplaatst. Waarom zou u bijvoorbeeld geen schuifdeuren kunnen plaatsen onder een schuine wand?

Bij Creatief Wonen hebben we al heel wat schuifdeuren op maat gemaakt voor de meest uitdagende ruimtes. Zelfs schuifdeuren met 1 paneel met extreme afmetingen van 2m40 breed en 2m50 hoog hebben we reeds geplaatst. Neemt u maar eens een kijkje bij onze eerdere realisaties om enkele praktijkvoorbeelden te bekijken.

Net zoals voor de maatkasten heeft u ook voor schuifdeuren trouwens heel wat keuze om ze helemaal naar uw eigen stijl en voorkeuren te ontwerpen. U kan kiezen uit verschillende materialen zoals plaatmateriaal, hout, verschillende glassoorten, spiegels, aluminium of een combinatie van verschillende materialen, de keuzes zijn eindeloos. Ook verschillende kleuren zijn mogelijk en dat zowel voor plaatmateriaal als voor glas.

0ver de stabiliteit en duurzaamheid hoeft u zich geen zorgen te maken!

AI onze schuifdeuren worden voorzien van een degelijk afremsysteem en geleidesystemen zodat ze geluidloos en vlot sluiten en opengaan. Met sluitprofielen zorgen we bovendien voor een naadloze overgang tussen de muren of plafonds en de schuifpanelen.

Is een schuifdeur ook de oplossing bij u thuis of op kantoor?

Om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met schuifdeuren in uw woning, winkel of kantoor hoeft u enkel even een afspraak te maken in onze showroom in Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen. Aan de hand van uw grondplan, afmetingen en foto’s werken we meteen een eerste ontwerpvoorstel uit en stellen we een vrijblijvend prijsvoorstel op zodat u de juiste keuze kan maken.

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer