Kasten op maat maken is helemaal ons ding. Al jarenlang ontwerpen, produceren en plaatsen we kasten op maat voor de meest uiteenlopende toepassingen en de meest uitdagende ruimtes. Of u nu ingemaakte kasten wenst voor thuis of op kantoor of een bijzonder meubelstuk dat een echte eyecatcher wordt in uw interieur, bij ons kan u eender welke kast op maat laten maken.

Geen enkele uitdaging schrikt onze ontwerper af. Een ingemaakte kast met schuifdeuren of draaideuren, ingemaakte kasten onder een schuine wand, kasten op maat met extreme afmetingen of zelfs een ingemaakt oprolbed of logeerbed dat u uit de kast kan neerklappen en waar u toch op een volwaardige lattenbodem en matras kan slapen? Niets is onmogelijk.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Laat u verrassen!

Plaatsbesparing en esthetiek zijn voor ons even belangrijk. Onze kasten op maat, schuifdeuren en scheidingswanden zijn daarom altijd praktisch en aantrekkelijk. Laat u verrassen door onze creatieve kijk en laat onze ontwerper geheel vrijblijvend een ontwerpvoorstel voor u uittekenen op basis van uw grondplan, afmetingen en foto’s. We bezorgen u ook meteen en gratis een prijsindicatie om uw kasten op maat  te realiseren

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer