Het interieur van uw woning vertelt veel over uw persoonlijkheid en u brengt er heel wat tijd in door. Het loont dus zeker de moeite om grondig over uw interieurkeuzes na te denken.

Misschien zorgen kasten, meubels en interieur schrijnwerk op maat net voor die persoonlijke touch en voor het verhoogd leefcomfort dat u zoekt?

Als u benieuwd bent wat maatwerk interieur schrijnwerk kan betekenen voor uw interieur thuis, dan bent u welkom in onze showroom om samen met ons geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak en laat u verrassen door onze creatieve oplossingen.

Creatief Wonen biedt u telkens een oplossing op maat. Dit voor al uw leefruimtes.
Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen.

Zoekt u een oplossing voor uw kantoor?

Bij Creatief Wonen zit u goed als u een kast op maat of een dressing wilt laten maken voor thuis, maar ook voor een volledige bureelinrichting of kantoorrenovatie kan u bij ons terecht. We maximaliseren de beschikbare ruimte en besteden ook de nodige aandacht aan een interieurontwerp dat past bij uw bedrijfsimago.

We stemmen het interieur en de maatkasten helemaal af op uw wensen, stijl en budget zodat u en uw klanten zich ook op kantoor helemaal thuis voelen.

Zelfs voor winkelinrichting kan u op onze expertise rekenen

Zeker in winkels is een doordacht interieurontwerp bijzonder belangrijk. De producten die u verkoopt, moeten de aandacht krijgen die ze verdienen en niet enkel de producten, maar ook het complete winkelinterieur hebben een invloed op het koopgedrag van uw klanten. Een klant die zich goed voelt in de winkel, zal er namelijk Ianger vertoeven en zo mogelijks ook meer aankopen.

Met maatwerk en kasten op maat bepaalt u in grote mate zelf waar de aandacht van de klanten naartoe getrokken wordt en welk pad zij doorheen de winkel zullen volgen om zoveel mogelijk koopwaar te passeren. Het interieur van uw winkel laten renoveren, zorgt dus niet aileen voor een nieuwe look, maar mogelijks ook voor extra omzet.

Kom gerust eens praten met onze interieurontwerper. Wij stellen de juiste vragen om een nieuw interieur voor thuis, op kantoor of voor uw winkel te ontwerpen. Het eerste ontwerpvoorstel en de prijsofferte zijn bovendien gratis en geheel vrijblijvend.

© Copyright Creatief Wonen - 2016. Website carefully crafted by Creactiv. - Disclaimer